Diversiteit in horecalocaties

Horeca-exploitant CIRFOOD werkt met lokale ondernemers op de campus. Een breed aanbod van smakelijke, verse producten met een steeds wisselend assortiment. Passend bij het internationale karakter van de TU Delft. Naast diverse horecalocaties verspreid over de campus, heeft elke faculteit een eigen food & beverage corner – conform de horecavisie.

Een aantal locaties werd verbouwd, om het aanbod zo goed mogelijk te presenteren en de faciliteiten te moderniseren. Deze verbouwingen werden gefaseerd uitgevoerd. Alle locaties hebben inmiddels een opknapbeurt gehad.

Inrichting Aula, EWI en CiTG

Op de locaties Aula, EWI en CiTG blijven de huidige horecavoorzieningen voorlopig bestaan. Wel is het assortiment in overleg met de gebruikers aangepast aan de horecavisie, met name: voor ieder wat wils, internationaal, gezond. Ook de uitstraling, sfeer  en setting zijn aangepast en verbeterd. In de Aula wordt met een pop up concept samengewerkt met lokale ondernemers.

Coffee & Bikes en food markets

In 2018 werden Coffee & Bikes en onderwijsgebouw Pulse opgeleverd. In Pulse is een food market met drie counters, vergelijkbaar met de food market in Fellowship in het zuiden van de campus.  De expoitanten wisselen met regelmaat in één van de drie counters.

Diversiteit in horeca-aanbod

Food & beverage corner
Een food & beverage corner vind je in iedere faculteit en is de ‘huiskamer’ van de faculteit. Het is een plek waar je samenkomt om even bij te praten, te overleggen en te werken. Het aanbod concentreert zich rondom de lunch. Producten zijn vers, huisgemaakt en gezond (geen frituur, wel oven). Hier vind je een basisassortiment zoals fruit en salades, brood en beleg, belegde broodjes, panini’s en tosti’s, ovensnacks, soep, zoete en hartige lekkernijen, koffie en thee, zuivel, sappen en frisdrank. Binnen de food &beverage corners kun je wisselende en gevarieerde producten verwachten.
Je vindt een Food & beverage corner bij: BK (met warme maaltijd en langere openingstijden tot in de avond), IO, TBM, 3mE, W&I, L&R, TNW Zuid.  RID heeft een onbemande F&B corner, dit betekent dat je zelf afrekent.

Zelfbedieningsrestaurant
Dit is een locatie met een breed assortiment en een capaciteit voor grote bezoekersaantallen. Naast kant en klare producten zijn ook veel producten zelf samen te stellen. Je vindt er een basisassortiment, aangevuld met specialiteiten van (lokale) ondernemers in specifieke thema’s zoals Hollandse pot, Italiaans, Aziatisch, etc.
Je vindt een zelbedieningsrestaurant bij: Aula, faculteit EWI, faculteit CiTG.

Foodmarket
Dit is een plek waar je terecht kunt voor allerlei (internationale) warme en koude gerechten. Je vindt er meerdere counters met verschillende keukens. Periodiek wisselen de ondernemers en het aanbod en kun je weer een andere keuken proberen.
Je vindt een foodmarket bij: Fellowship en onderwijsgebouw Pulse.

Grand Café
Een Grand Café is een ontmoetingsplek met ruime openingstijden, die naast warme en koude dranken ook eenvoudige gerechten aanbiedt. Je kunt hier ook een klein evenement of borrel organiseren.
Je vindt een Grand Café bij: Aula.

Espressobar
De plek voor speciale koffie en lekkernijen. In de ochtend kun je er terecht voor een eenvoudig ontbijt en aan het eind van de middag voor een opkikker. Bij de espressobar staat altijd een echte barista.
Je vindt een espressobar bij: faculteit BK (Espresso bar STERK), TU Delft Library (Coffee star), faculteit CiTG – 1e etage, Coffee & Bikes Espressobar en fietsreparatiepunt, faculteit EWI entreehal met Espresso Piaggo van Coffee star.

DE Coffee Kitchen
Wil je niet te ver, of is alles dicht? Dan kun je, ook buiten openingstijden van de andere locaties, terecht bij de DE self service coffee corners met espressomachines, waar je contactloos kunt betalen.
Je vindt een DE Coffee Kitchen bij: faculteit BK (in Ketelhuis), faculteit TBM (bij de F&B Corner), faculteit IO (bij de F&B Corner), faculteit CiTG (6e etage), faculteit L&R (bij F&B corner), gebouw Applied Sciences (begane grond), RID, gebouw VMB6 (bij F&B Corner), Aula (1e etage nabij collegezalen).

Food trucks
Midden in het Mekelpark, tegenover 3mE en TN bieden wisselende food trucks iedere werkdag rond lunchtijd ook diverse maaltijden en snacks.
Je vindt de food trucks bij: Freezone C