Podcasts

Ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie van podcasts met verhalen van bedrijven en founders die de campus als thuis beschouwen of hier hun ondernemersreis zijn begonnen. Deze afleveringen, gemaakt door andere tech-liefhebbers en bedrijven in de sector, werpen een unieke blik op de wereld van TU Delft Campus.

Pioneering Tech

Anic van Damme gaat langs bij wetenschappers en tech start-ups om te ontdekken wat er nodig is om radicale innovatie te versnellen. Dat doet ze iedere aflevering samen met een bestuurder of politicus als co-host.

More episodes

Up!Rotterdam Podcast

De podcast van Up!Rotterdam toont het levendige ondernemers ecosysteem van Delft en Rotterdam. Volg de reis van Up!Rotterdam in het ondersteunen van de betrokken founders. Hosted door Lars Crama.

More episodes

The Scale lab – Techleap.nl

Deze podcastserie heeft als doel echte vragen te stellen en eerlijke antwoorden te krijgen van de meest gerenommeerde ondernemers in Nederland om andere Nederlandse CEO’s en oprichters te helpen bij het opschalen.

More episodes

Get in touch

We believe in the power of collaboration. TU Delft Campus is your gateway to making meaningful connections with a community of likeminded pioneers.

Ruth de Vries

+31 648 51 11 22

Sign up for our Pioneering Tech newsletter

Sign up