Bereikbaarheid TU Delft Campus

De TU Delft Campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Van de centraal gelegen parkeervoorzieningen en bushaltes, bereik je gemakkelijk lopend of per (leen)fiets de plaats van bestemming. Voor de wayfinding op de campus worden de gebouwnummers gebruikt.

Onthoud naast het adres ook het gebouwnummer waar je moet zijn. Dan vind je je bestemming het makkelijkst. Deze informatie kun je op de onderstaande plattegrond bekijken.

Fiets

Op de campus van de TU Delft is een uitgebreid netwerk van fietspaden aangelegd en zijn er meerdere grote fietsenstallingen aanwezig. Ook staan er verspreid over de campus fietsreparatiepalen om kleine reparaties zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Deelfiets (Bondi)

Op de TU Delft Campus vind je vele ophaal- en inleverplekken voor Bondi deelfietsen. Deze ‘Bondi hubs’ vind je bij alle grote parkeerlocaties, faculteiten, Aula en bij Coffee & Bikes op de Campus en sinds kort ook bij NS Station TU Delft Campus. De (deels elektrische) deelfietsen zorgen dus voor snel en gemakkelijk transport vanaf het Station TU Delft Campus naar de campus en over het terrein zelf.

Volg deze link
om de Bondi app te downloaden, welke je nodig hebt om de deelfietsen te gebruiken. 

Openbaar vervoer

De TU Campus is bereikbaar vanaf het Station Delft met verschillende buslijnen. Er zijn meerdere bushaltes verspreid over de gehele campus. Voor specifieke informatie over jouw locatie zoek je naar jouw bestemming (in de interactieve map hierboven) en raadpleeg dan de reiswijzer.

Auto

De TU Campus is bereikbaar met de auto via de A13 afrit 10 Delft Zuid/TU-wijk. Zoek op voorhand naar het gebouw van jouw bestemming voor specifieke en de aangeraden parkeerinformatie voor dit gebouw.

Parkeren op de campus

Langs de campusring zijn er zes centrale TU Delft parkeerlocaties. Parkeren op de campus is gratis. Houd wel rekening met de hoge parkeerdruk op de campus. Hierdoor is het snel vinden van een parkeerplek niet vanzelfsprekend. Het advies is daarom om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar de campus te komen.

Let op: Naar verwachting worden de parkeerlocaties in Q4 2022 gereguleerd met slagbomen. Klik hier om alvast te zien wat dit parkeerbeleid voor jou inhoudt.

Vanaf je parkeerplek kun je gemakkelijk lopend of per deelfiets jouw bestemming bereiken.

Je vindt 6 grotere parkeerfaciliteiten op de campus. Druk op de adressen van onderstaande parkeerplaatsen om er direct heen te navigeren:

Elektrische auto’s en waterstofvoertuigen

Voor medewerkers en studenten zijn er elektrische laadpalen beschikbaar. Elektrische- en waterstofvoertuigen kunnen overal op de campus parkeren, behalve (op last van de brandweer) in de parkeergarage P2: Sports.

Parkeerregulering in aanloop naar nieuw parkeerbeleid

Vanaf 1 september 2021 zijn op vier locaties (P Aula, P Sports, P Rotterdamseweg en P Bouwkunde) slagbomen geplaatst om de parkeerdrukte tegen te gaan. Dit is vooruitlopend op het nieuwe parkeerbeleid van de TU Delft dat gepland staat voor Q4 van 2022. Om in te rijden bij deze parkeerterreinen toont u uw campuskaart of meld u zich bij de steward die de slagboom voor u kan openen. We zullen er voor zorgen dat de parkeerlocaties tijdens de geplande werkzaamheden (richting Q4) toegankelijk blijven voor iedereen met bestemming TU Delft campus.

Handhaving parkeren

Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Er wordt op de TU Delft Campus actief gehandhaafd door de Gemeente Delft. Parkeer daarom altijd in een parkeervak om een boete te voorkomen.

P1 Aula
P2 Sports
P3 TNW Zuid
P4 L&R
P5 Rotterdamseweg
P6 Bouwkunde