Bereikbaarheid TU Delft Campus

De TU Delft Campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Vanuit de centraal gelegen parkeervoorzieningen en bushaltes, bereik je gemakkelijk lopend of per (leen)fiets de plaats van bestemming. Voor de wayfinding op de campus worden de gebouwnummers gebruikt.

Onthoud naast het adres ook het gebouwnummer waar je moet zijn. Dan vind je je bestemming het makkelijkst. Deze informatie kun je op de onderstaande plattegrond bekijken.

Fiets

Op de campus van de TU Delft is een uitgebreid netwerk van fietspaden aangelegd en zijn er meerdere grote fietsenstallingen aanwezig. Ook staan er verspreid over de campus fietsreparatiepalen om kleine reparaties zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Openbaar vervoer

De TU Campus is bereikbaar vanaf het Station Delft met verschillende buslijnen. Er zijn meerdere bushaltes verspreid over de gehele campus. Voor specifieke informatie over jouw locatie zoek je naar jouw bestemming (in de interactieve map hierboven) en raadpleeg dan de reiswijzer. LET OP: vanwege werkzaamheden aan de tram-/busbaan TU Delft rijden er tijdelijk geen bussen langs verschillende haltes rond de campus. Voor meer informatie raadpleeg ebs-ov.nl/haaglanden.

Auto

De TU  Delft Campus is bereikbaar met de auto via de A13 afrit 10 Delft Zuid/TU-wijk. Zoek op voorhand naar het gebouw van jouw bestemming voor specifieke en de aangeraden parkeerinformatie voor dit gebouw.

TU Delft parkeerlocaties

Je vindt 6 grotere parkeerlocaties met slagbomen langs de campusring. Deze zijn 24/7 open. Klik op de adressen van onderstaande parkeerlocaties om er direct heen te navigeren. Vanaf je parkeerplek kun je gemakkelijk lopend of per fiets jouw bestemming bereiken.
Voor operationele en overige vragen over parkeren op de campus: Parkmanagement-CREFM@tudelft.nl

Actueel overzicht beschikbare parkeerplaatsen

Kies een parkeerlocatie hieronder voor meer informatie.

P1
374
Van der Waalsweg, Delft
P2
565
Van den Broekweg, Delft
P3
267
Van der Maasweg 11, Delft
P4
122
Kluyverweg 1, Delft
P5
555
Cornelis Drebbelweg 1, Delft
P6
126
Zuidplantsoen, Delft

Parkeren voor bezoekers

Bezoekers van de campus kunnen 24/7 gebruik maken van de TU Delft parkeerlocaties . Van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur geldt betaald parkeren voor bezoekers. De eerste 30 minuten vrij uitrijden. Buiten de genoemde tijden en op weekend- en feestdagen is het toegangssysteem (slagbomen) wel in werking, maar is parkeren voor iedereen gratis.

Het parkeersysteem is volledig digitaal (zonder papieren tickets) en werkt als volgt:

Tarieven
Maandag t/m vrijdag
08.00 – 18.00: €2 / 60 min.
18.00 – 08.00: gratis
Zaterdag en zondag: gratis
Maximaal dagtarief €10  |  Vrij uitrijden binnen 30 minuten

Abonnementhouders
Abonnementhouders (o.a. campuskaarthouders) kunnen maximaal 48 uur aaneengesloten gratis parkeren. Na 48 uur geldt betaald parkeren tegen bovenstaande tarieven.

Algemene voorwaarden parkeren
De algemene voorwaarden voor gebruik van de parkeerlocaties vind je hier.

Parkeerbeleid
Wil je meer weten over het parkeerbeleid en wat dit voor studenten, medewerkers, bedrijven op de campus en bezoekers betekent? Kijk dan op de pagina parkeerbeleid. Daar vind je ook de meest gestelde vragen met antwoorden. Vragen over het parkeerbeleid? Stuur een e-mail naar Mobility@tudelft.nl

Openbare parkeerplaatsen

Met ingang van 1 februari 2023 heeft de Gemeente Delft betaald parkeren ingevoerd voor de openbare parkeerplaatsen op de campus. Dat betekent dat je als medewerker en student van de TU Delft alleen gratis parkeert op de bovenstaande TU Delft locaties. De openbare parkeerplaatsen liggen aan de Jaffalaan, Christiaan Huygensweg en rondom de Korvezeestraat. Deze plattegrond laat zien waar je de openbare parkeerplaatsen kan vinden. Deze parkeerplaatsen zijn vooral voor bewoners van de campus en hun bezoekers. Zij kunnen hiervoor een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.

Elektrische auto’s en waterstofvoertuigen

Voor medewerkers en studenten zijn er elektrische laadpalen beschikbaar. Elektrische- en waterstofvoertuigen kunnen overal op de campus parkeren, behalve (op last van de brandweer) in de parkeergarage P2.

Handhaving parkeren

Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Er wordt op de TU Delft Campus actief gehandhaafd. Parkeer daarom altijd in een parkeervak om een boete te voorkomen.