Word onderdeel van de community!

Meld je aan voor een van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt op de TU Delft Campus. Of je nu geïnteresseerd bent in updates en kennis vanuit de campus community of in de laatste trends in technologie, wij houden je op de hoogte.

TU Delft Campus Community nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de TU Delft Campus community en blijf op de hoogte van alles wat er binnen de community gebeurt! Ontdek de nieuwste evenementenupdates, innovatief  nieuws over je mede communityleden en wees als eerste op de hoogte van allerlei kansen op de TU Delft Campus.

Sign up

A community pioneering for change

Pioneering Tech nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Pioneering Tech. TU Delft Pioneering Tech is een online platform voor disruptors en decision makers. Met nieuws, analyses en inzichten laten zij zien wat nodig is om radicale innovatie te versnellen rondom sleuteltechnologieën en impact te maken voor een betere samenleving. Krijg als eerste toegang tot de nieuwste trends in de technologie.

Sign up

Kom in contact

Wij geloven in de kracht van innovatie door co-creatie. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van academici, studenten, ondernemers, investeerders en bedrijven. We bieden toegang tot onderzoekssamenwerkingen en partnerships rond innovatie.

Ruth de Vries

+31 648 51 11 22