Word onderdeel van de community!

Wil jij je aansluiten bij een next-level innovatie ecosysteem waar radicale en complexe innovaties vormgegeven worden? Wij zijn altijd op zoek naar partners die impact willen realiseren om ons ecosysteem te versterken. TU Delft Campus biedt diverse mogelijkheden om je bedrijf te vestigen.

Start-ups
Scale-ups, MKB & grote bedrijven

Brede basis voor samenwerking

Het ecosysteem van de TU Delft Campus sluit aan op de behoeften van innovatieve bedrijven met toptalent, een sterke start-up community, fieldlabs, onderzoeksfaciliteiten en een breed scala aan onderzoeksgebieden. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van gelijkgestemde academici, studenten, startups, mede-ondernemers, investeerders en bedrijven. De TU Delft Campus helpt je je innovatiekracht te versterken, wij bieden:

  • Een levendige en inspirerende campus met een interactieve community
  • Snelle toegang tot samenwerkingen op het gebied van onderzoek en innovatie, daar waar wetenschap en samenleving samenkomen
  • Snelle toegang tot talent: studenten met ambitie, gevoel voor ondernemerschap en een passie voor het creëren van maatschappelijke impact.
  • Ruimte voor kantoorvoorzieningen op maat, toegang tot gedeelde faciliteiten en dichtbij zowel Rotterdam als Den Haag.

We nodigen bedrijven met dezelfde ambitie uit om ons ecosysteem te versterken en samen te werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Start-ups

Onze verschillende start-up communities bieden kantoorruimte aan kleine bedrijven op verschillende expertise gebieden:

Voor scale-ups, MKB’s en grote bedrijven

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kantoorruimte in bestaande gebouwen op de TU Delft Campus:

  • In samenwerking met het ASR Dutch Science Fund Park ontwikkelden we NEXT Delft, een bedrijfsverzamelgebouw voor scale-ups en MKB-bedrijven. Naast kantoorruimte bied NEXT labruimte en diverse faciliteiten, waaronder een conferentiecentrum, co-working- en communityruimte en horeca. NEXT opende in de zomer van 2022. Een uitbreiding van het gebouw wordt momenteel voorbereid. Lees meer over NEXT Delft op hun website.
  • Op het zuiden van de campus zijn diverse kavels beschikbaar voor bedrijven om een eigen kantoor te bouwen.
  • Daarnaast heeft de TU Delft een samenwerking met de gemeente Delft om toegang te krijgen tot lokale huisvesting zoals bedrijventerreinen Schieoevers en Delftech.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Campus development

Lees meer over onze projecten

Kom in contact

Wij geloven in de kracht van innovatie door co-creatie. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van academici, studenten, ondernemers, investeerders en bedrijven. We bieden toegang tot onderzoekssamenwerkingen en partnerships rond innovatie.

Jacqueline Papendrecht

+31 6 41389754

Meld je aan voor de Pioneering Tech nieuwsbrief!

Aanmelden