Word onderdeel van de community!

Wil jij je aansluiten bij een next-level innovatie ecosysteem waar radicale en complexe innovaties vormgegeven worden? Wij zijn altijd op zoek naar partners die impact willen realiseren om ons ecosysteem te versterken. TU Delft Campus biedt diverse mogelijkheden om je bedrijf te vestigen.

Start-ups

Onze verschillende start-up communities bieden kantoorruimte aan kleine bedrijven op verschillende expertise gebieden:

 • RoboValley – Robotica en AI
 • Bouwcampus – Bouw en Vastgoed
 • Aerospace Innovation Hub – Luchtvaart en ruimtevaart
 • YES! Delft en YES! Labs – Blockchain, BioTech, MedTech, AI, AviationTech, CleanTech, Robotics en Complexe Technologie
 • Quantum Delft

Voor scale-ups, MKB’s en grote bedrijven

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kantoorruimte in bestaande gebouwen op de TU Delft Campus:

 • In samenwerking met het ASR Dutch Science Fund Park ontwikkelen we NEXT Delft, een bedrijfsverzamelgebouw voor scale-ups en MKB-bedrijven. Naast kantoorruimte komt er labruimte en diverse faciliteiten, waaronder een conferentiecentrum, co-working- en communityruimte en horeca. De oplevering staat gepland voor eind 2021. Lees meer over NEXT Delft op hun website.
 • Op het zuiden van de campus zijn diverse kavels beschikbaar voor bedrijven om een eigen kantoor te bouwen.
 • Daarnaast heeft de TU Delft een samenwerking met de gemeente Delft om toegang te krijgen tot lokale huisvesting zoals bedrijventerreinen Schieoevers en Delftech.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Brede basis voor samenwerking

In samenwerking met het ASR Dutch Science Fund Park verrijst er aan de zuidkant van de TU Delft Campus nieuwbouw voor scale-ups en MKB’ers. Ook grote Nederlandse of internationale bedrijven kunnen daar een vestiging openen. Naast kantoorruimte komt er een grote maker space.
Op het zuiden van de campus zijn diverse kavels beschikbaar voor bedrijven om een eigen gebouw neer te zetten. Naast dit alles heeft de TU Delft een gezamenlijk netwerk ontwikkeld met de gemeente Delft waarmee het toegang heeft tot lokale huisvesting, zoals bedrijventerreinen Schieoevers en Delftech business parks.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden voor vestiging te bespreken.

Brede basis voor samenwerking

Het ecosysteem van de TU Delft Campus sluit aan op de behoeften van innovatieve bedrijven met toptalent, een sterke start-up community, fieldlabs, onderzoeksfaciliteiten en een breed scala aan onderzoeksgebieden. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van gelijkgestemde academici, studenten, startups, mede-ondernemers, investeerders en bedrijven. De TU Delft Campus helpt je je innovatiekracht te versterken, wij bieden:

 • Een levendige en inspirerende campus met een interactieve community
 • Snelle toegang tot samenwerkingen op het gebied van onderzoek en innovatie, daar waar wetenschap en samenleving samenkomen
 • Snelle toegang tot talent: studenten met ambitie, gevoel voor ondernemerschap en een passie voor het creëren van maatschappelijke impact.
 • Ruimte voor kantoorvoorzieningen op maat, toegang tot gedeelde faciliteiten en dichtbij zowel Rotterdam als Den Haag.

We nodigen bedrijven met dezelfde ambitie uit om ons ecosysteem te versterken en samen te werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Kom in contact

Ruth de Vries

Marketing & Community Manager

Ruth’s contactgegevens: