Over

Het ecosysteem van de TU Delft Campus sluit aan op de behoeftes van innovatieve bedrijven met toptalent: een sterke start-up community, fieldlabs, onderzoeksfaciliteiten en een breed scala aan onderzoeksgebieden. Hier ontmoet je gelijkgestemde academici, studenten, start-ups, collega-ondernemers, investeerders en bedrijven.

Collaborate

Innovate together. Wij geloven dat geen bedrijf, overheid of kennisinstelling zelf de radicale innovaties kan ontwikkelen waar de wereld nu behoefte aan heeft. Of het nu gaat om klimaatverandering, gezondheidszorg, digitalisering of de energietransitie: het begint met samenwerking.

Connect

Leading the way. Het hart van ons multi-partner innovatie-ecosysteem wordt gevormd door de TU Delft, de oudste en grootste van de Nederlandse technische universiteiten. Het is een van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van wetenschap, techniek en design en levert het excellente wetenschappelijke onderzoek waaruit veel nieuwe producten, diensten en toepassingen worden ontwikkeld.

Co-create

Entrepreneurial spirit. Delft is de beste regio voor ondernemerschap, blijkt uit de nationale Entrepreneurial Ecosystem Index. De typisch Delftse ‘can do’-mentaliteit zit in ons DNA. Om innovatie te versnellen, werken onderzoekers, bedrijven en overheden samen in fieldlabs: unieke proeftuinen, waar producten in een levensechte omgeving kunnen worden getest en doorontwikkeld.

Impact

Meer dan 200 nationale en internationale bedrijven, variërend van veelbelovende startups tot gerenommeerde techbedrijven, hebben zich al aangesloten bij onze community. Of je nu een student bent, mkb, groot bedrijf of ondernemer: iedereen die onze missie deelt, is welkom.  Wil je met ons samenwerken en betekenisvolle impact creëren? Bekijk wat we te bieden hebben.

Adres en contactinformatie

Hieronder tref je alle contactgegevens van het TU Delft Campus team aan. Voor algemene verzoeken kun je ons bereiken op:

TU Delft Campus
Building 26C
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
E. info@tudelftcampus.nl

Handige links

Het TU Delft Campus team

  • Anne-Lize Hoftijzer – Manager Development Campus
  • Zwanet van Lubek – Head of Business Partnerships
  • Luc Schrover – Managing Director TDVG
  • Danielle ten Veldhuis – Hoofd Marketing & Communicatie
  • Martine Klijn – Marketing Manager
  • Ruth de Vries – Marketing Manager
  • Jurjen Slump – Content & PR Lead
  • Malou Spruit – Brand Manager
  • Jens Kok – Content Marketeer
  • Jochen Meischke – Content Marketeer