Over TU Delft Campus

Wij geloven in de kracht van innovatie door co-creatie. Om de grote maatschappelijke uitdagingen op te lossen, hebben we complexe, multidisciplinaire, tijds- en kapitaalintensieve en potentieel ontwrichtende innovaties nodig.

Het team

Met TU Delft Campus ontwikkelen we een levendig ecosysteem met verschillende partners die bereid zijn om te investeren, samenwerken, creëren en innoveren. Het is veel meer dan alleen een plek. Het is een manier van denken, gedreven door mensen die onze missie delen dat we alleen samen radicale innovatie voor elkaar krijgen en zo bijdragen aan een betere samenleving.

Collaborate

Innovate together. Wij geloven dat geen bedrijf, overheid of kennisinstelling zelf de radicale innovaties kan ontwikkelen waar de wereld nu behoefte aan heeft. Of het nu gaat om klimaatverandering, gezondheidszorg, digitalisering of de energietransitie: het begint met samenwerking.

Connect

Leading the way. Het hart van ons multi-partner innovatie-ecosysteem wordt gevormd door de TU Delft, de oudste en grootste van de Nederlandse technische universiteiten. Het is een van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van wetenschap, techniek en design en levert het excellente wetenschappelijke onderzoek waaruit veel nieuwe producten, diensten en toepassingen worden ontwikkeld.

Co-create

Entrepreneurial spirit. Delft is de beste regio voor ondernemerschap, blijkt uit de nationale Entrepreneurial Ecosystem Index. De typisch Delftse ‘can do’-mentaliteit zit in ons DNA. Om innovatie te versnellen, werken onderzoekers, bedrijven en overheden samen in fieldlabs: unieke proeftuinen, waar producten in een levensechte omgeving kunnen worden getest en doorontwikkeld.

Impact

Meer dan 200 nationale en internationale bedrijven, variërend van veelbelovende startups tot gerenommeerde techbedrijven, hebben zich al aangesloten bij onze community. Of je nu een student bent, mkb, groot bedrijf of ondernemer: iedereen die onze missie deelt, is welkom.  Wil je met ons samenwerken en betekenisvolle impact creëren? Bekijk wat we te bieden hebben.

Anne-Lize

Anne-Lize Hoftijzer

Manager Development Campus

Zwanet van Lubeck

Hoofd Business Partnerships

Luc Schrover

Directeur Delft Vastgoed (TDVG)

Danielle ten Veldhuis

Hoofd Marketing & Communicatie

Martine Klijn

Marketing Manager TU Delft Campus

Malou Spruit

Brand Manager

Jurjen Slump

Content & PR Lead

Jens Kok

Content Marketeer

Jochen Meischke

Content Marketeer

Merel Zeilstra

Communicatieadviseur

Monique Stuffers

Marketing & Community Coordinator

Ruth de Vries

Marketing & Community Manager

Adres en contactinformatie

Voor algemene verzoeken kun je ons bereiken op:

TU Delft Campus
Building 26C
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
E. info@tudelftcampus.nl

Handige links