Samen innoveren

Wij geloven dat we nieuwe antwoorden nodig hebben op mondiale uitdagingen. Deze uitdagingen overstijgen grenzen en tarten grenzen. Om ze op te lossen zijn complexe technologische innovaties nodig die geen enkele partij alleen kan ontwikkelen. We nodigen je uit om samen te innoveren.

De grootste uitdaging van onze tijd: het steeds hogere tempo van innovatie

De snelheid van innovatie is essentieel geworden om te kunnen concurreren op een wereldwijde markt. Wij geloven dat samenwerkingen met meerdere partijen de sleutel zijn om innovatie te versnellen. We nodigen bedrijven uit om onderdeel te worden van onze community en samen met partijen in het TU Delft Campus ecosysteem te werken aan innovatie uitdagingen. We bieden strategische samenwerkingen die innovatie versnellen, inspireren en ondernemerschap stimuleren. Dit is je kans om samen te innoveren!

Corporate Innovation

Samenwerkingen met meerdere partijen zijn essentieel om de complexe technologische ontwikkelingen te vertalen naar innovaties. Wij dichten de kloof tussen academici en bedrijven met ambitie door het ontwikkelen van strategische samenwerkingen. Samen met experts ontwikkelen we onderzoeks- en innovatieprojecten op maat die passen bij de strategische agenda van bedrijven. Daarbij betrekken we ons uitgebreide TU Delft en TU Delft Campus netwerk van academici, studenten, ondernemers en corporates. Lees meer over strategische samenwerkingen.

Fieldlabs: testlocaties in de praktijk

Wat de TU Delft Campus onderscheidt is de grote diversiteit aan fieldlabs: real life testlocaties waar bedrijven en kennisinstellingen samenwerken om nieuwe technologieën te ontwikkelen, testen, implementeren en opschalen voor commerciële toepassingen. In onze fieldlabs brengen we onderzoekers, studenten, ondernemers en bedrijven samen en stellen we ze in staat innovatie te versnellen. Ben jij een MKB’er die voorop wil lopen in innovatie? Neem dan contact op met onze fieldlabs om samen te werken.

Incubator en start-up communities

Samenwerkingen met start-ups kunnen een belangrijk onderdeel vormen van je innovatiestrategie. Start-ups bieden bedrijven toegang tot de nieuwste technologie, nieuwe business modellen en helpen om een cultuur van ondernemerschap te creëren.

YES! Delft is een toonaangevende tech incubator in Europa met een sterke start-up community en op maat gemaakte programma’s voor start-ups. De incubator huisvest een groot aantal innovatieve tech startups en heeft sinds de oprichting meer dan 200 jonge bedrijven voortgebracht. Lees meer over de mogelijkheden en het aanbod van YES! Delft.

Naast onze incubator biedt TU Delft Campus verschillende start-up communities met start-ups gelinkt aan specifieke domeinen: RoboHouse, de Aerospace Innovation Hub en Quantum Delft.

D:DREAM Teams

De TU Delft staat bekend om haar succesvolle studententeams. Alle teams bestaan uit bijzonder gemotiveerde studenten die volledig verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van hun project, van team management tot design en productie van hun uitvindingen. Onze studenten werken aan buitengewoon innovatieve projecten en doen mee aan gerenommeerde internationale wedstrijden. Teams staan altijd open voor partnerships met organisaties en bedrijven die hen kunnen helpen hun ambities te realiseren. Lees meer over onze D:DREAM teams.

Kom in contact

Wij geloven in de kracht van innovatie door co-creatie. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van academici, studenten, ondernemers, investeerders en bedrijven. We bieden toegang tot onderzoekssamenwerkingen en partnerships rond innovatie.

Jenny Konings

+31 643 28 77 87

Meld je aan voor de Pioneering Tech nieuwsbrief!

Aanmelden