De kracht van co-creatie

Het TU Delft Campus ecosysteem wordt gevoed door een wereldwijde toonaangevende technische universiteit, veel verschillende fieldlabs en meer dan 200 startups verspreid over verschillende hubs. TU Delft Campus is de broedplaats voor radicale innovaties op het gebied van Robotica, Quantum, Health & Tech en de energietransitie.

Ondernemen
Samenwerken
Vestigen

Nieuws & artikelen

Lees over het laatste nieuws en ontwikkelingen op de TU Delft Campus

Lees meer

Campus development

Lees meer over onze projecten

Pioneering for change

Het TU Delft Campus ecosysteem bestaat uit echte innovators en pioniers. Wij geloven dat we samen de mogelijkheid hebben om radicale innovaties te ontwikkelen met een positieve impact op de samenleving. TU Delft Campus versterkt en activeert dit netwerk in een next-level innovatie-ecosysteem. ‘A community pioneering for change’.

Lees meer

Vind je weg op de campus

Op zoek naar gebouwen, parkeergarages, openbaar vervoer of de juiste plek om een koffie te halen? Zoek niet verder en vind je weg op de TU Delft campus op onze campuskaart.

Zoek het op op de campuskaart

TU Delft Campus in cijfers

Lees meer over de TU Delft Campus
0
Gevestigde bedrijven op campus
0
Start-ups op campus
0
Banen op campus
0
Studenten op campus

Word onderdeel van de community!

Wij geloven in de kracht van samenwerking en co-creatie, zodat we samen de ontwikkeling van baanbrekende innovaties en toepassingen voor een betere samenleving kunnen versnellen. Word onderdeel van onze community van pioniers!

Meer informatie