Radicale innovaties voor maatschappelijke uitdagingen

Om de grote maatschappelijke uitdagingen op te lossen hebben we radicale innovaties nodig. Geen enkele partij kan deze innovaties alleen tot stand brengen. Daarom geloven wij in de kracht van samenwerking en co-creatie, zodat we samen de ontwikkeling van baanbrekende innovaties en toepassingen voor een betere samenleving kunnen versnellen.

Lees meer over onze pioniers

Lees hoe onze changemakers bijdragen aan oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken

Pioneering for change

Het TU Delft Campus ecosysteem bestaat uit echte innovators en pioniers. Wij geloven dat we samen de mogelijkheid hebben om radicale innovaties te ontwikkelen met een positieve impact op de samenleving. TU Delft Campus versterkt en activeert dit netwerk in een next-level innovatie-ecosysteem. ‘A community pioneering for change’.

Lees meer

De kracht van co-creatie

Het TU Delft Campus ecosysteem wordt gevoed door een wereldwijde toonaangevende technische universiteit, veel verschillende fieldlabs en meer dan 200 startups verspreid over verschillende hubs. TU Delft Campus is de broedplaats voor radicale innovaties op het gebied van robotica, AI, quantum, medtech en de energietransitie.

Ondernemen
Samenwerken
Vestigen

Campus development

Lees meer over onze projecten

Actueel

Lees over alle nieuwe ontwikkelingen en evenementen op de TU Delft Campus

Lees meer over TU Delft Campus

TU Delft Campus in Cijfers

Lees meer over de Campus
0
Bedrijven op de campus
0
Start-ups op de campus
0
Banen op de campus
0
Studenten

Sluit je aan

Het is ons doel om een co-creatiegemeenschap op te bouwen en te faciliteren die de next level innovatiepioniers vertegenwoordigt. Sluit je aan!

Meer informatie