Pioneering for change

TU Delft Campus is een van de toonaangevende locaties voor R&D in Europa. Het is een next-level innovatiecampus, een bruisend ecosysteem en bovenal een open community waar radicale en complexe innovaties worden ontwikkeld.

Lees meer

Innovatie door co-creatie

Wij geloven in de kracht van innovatie door co-creatie. Om de grote maatschappelijke uitdagingen op te lossen, hebben we complexe, multidisciplinaire, tijds- en kapitaalintensieve en potentieel ontwrichtende innovaties nodig. Met TU Delft Campus ontwikkelen we een levendig ecosysteem met verschillende partners die bereid zijn om te investeren, samenwerken, creëren en innoveren. Het is veel meer dan alleen een plek. Het is een manier van denken, gedreven door mensen die onze missie delen dat we alleen samen in staat zijn tot radicale innovatie en zo bijdragen aan een betere samenleving. Lees meer over hoe we samenwerken, verbinden en ondernemen.

Ondernemen

Samenwerken

Vestigen

Actueel

Lees over alle nieuwe ontwikkelingen en evenementen op de TU Delft Campus

Lees meer over TU Delft Campus

TU Delft Campus in Cijfers

0
Bedrijven op de campus
0
Start-ups op de campus
0
Banen op de campus
0
Studenten
Lees meer over de campus

Sluit je aan

Het is ons doel om een co-creatiegemeenschap op te bouwen en te faciliteren die de next level innovatiepioniers vertegenwoordigt. Sluit je aan!

Meer informatie