De kracht van co-creatie

Het TU Delft Campus ecosysteem wordt gevoed door een wereldwijde toonaangevende technische universiteit, veel verschillende fieldlabs en meer dan 200 startups verspreid over verschillende hubs. TU Delft Campus is de broedplaats voor radicale innovaties op het gebied van robotica, AI, quantum, medtech en de energietransitie.

Ondernemen
Samenwerken
Vestigen

Nieuws & artikelen

Lees over het laatste nieuws en ontwikkelingen op de TU Delft Campus

Lees meer

Lees hoe onze changemakers bijdragen aan oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken

Om de grote maatschappelijke uitdagingen op te lossen hebben we radicale innovaties nodig. Geen enkele partij kan deze innovaties alleen tot stand brengen. Daarom geloven wij in de kracht van samenwerking en co-creatie, zodat we samen de ontwikkeling van baanbrekende innovaties en toepassingen voor een betere samenleving kunnen versnellen. Lees meer over onze pioniers.

Pioneering for change

Het TU Delft Campus ecosysteem bestaat uit echte innovators en pioniers. Wij geloven dat we samen de mogelijkheid hebben om radicale innovaties te ontwikkelen met een positieve impact op de samenleving. TU Delft Campus versterkt en activeert dit netwerk in een next-level innovatie-ecosysteem. ‘A community pioneering for change’.

Lees meer

Campus development

Lees meer over onze projecten

TU Delft Campus in numbers

Read more about TU Delft Campus
0
Companies on campus
0
Start-ups on campus
0
Jobs on campus
0
Students on campus

Word onderdeel van de community!

Wij geloven in de kracht van samenwerking en co-creatie, zodat we samen de ontwikkeling van baanbrekende innovaties en toepassingen voor een betere samenleving kunnen versnellen. Word onderdeel van onze community van pioniers!

Meer informatie