Bedrijven op de campus

The TU Delft Campus community bestaat uit bedrijven, wetenschappers, institituten, student-ondernemers en een uitgebreid netwerk van innovatie-partners. Samen vormen ze het ecosysteem van de TU Delft campus: een omgeving gedreven door samenwerking, kennisdeling en maatschappelijke impact.

TU Delft Campus investeert in het bij elkaar brengen van de scherpste geesten en ondernemers. Ons doel: een ​​co-creatiegemeenschap die radicale en complexe innovaties realiseert.

Meer dan 250 bedrijven

Op de TU Delft Campus zijn meer dan 250 nationale en internationale bedrijven gevestigd. Variërend van start-ups, onderdeel van de incubator YES! Delft tot de internationale hoofdkantoren van Applikon Biotechnology, VSL, Exact en 3M. Innovatieve publiek-private samenwerkingsverbanden zoals Holland Particle Therapy Centre, RoboHouse en het hoofdkantoor van QuTech zorgen voor een unieke positionering van TU Delft Campus in Nederland.

Toonaangevende locatie voor R&D

De TU Delft Campus biedt een uniek ecosysteem waarin onderwijs, wetenschap, bedrijfsleven en overheid elkaar vinden. Het is daarmee een toonaangevende locatie voor onderzoek en ontwikkeling in Europa en de thuisbasis van bedrijven wiens kennis en onderzoeksinstituten gekoppeld zijn aan het wetenschappelijke onderzoek van de TU Delft.

Een greep uit de bedrijven gevestigd op de TU Delft Campus

Kom in contact

Wij geloven in de kracht van innovatie door co-creatie. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van academici, studenten, ondernemers, investeerders en bedrijven. We bieden toegang tot onderzoekssamenwerkingen en partnerships rond innovatie.

Ruth de Vries

+31 648 51 11 22

Meld je aan voor de Pioneering Tech nieuwsbrief!

Aanmelden