Sluit je aan bij de gemeenschap

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van een next-level innovatie-ecosysteem waar radicale en complexe innovaties worden ontwikkeld? We zijn altijd op zoek naar bedrijven die betekenisvolle veranderingen willen creëren. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te lokaliseren. Sluit aan bij onze gemeenschap van vernieuwers, pioniers en changemakers!

Over de Campus
Settle as a startups or scale-up
Settle as a medium or large company

Brede basis voor samenwerking

Het ecosysteem van de TU Delft Campus sluit aan bij de behoeften van innovatieve bedrijven met toptalent, een sterke start-up community, fieldlabs, onderzoeksfaciliteiten en een breed scala aan onderzoeksgebieden. Wij bieden u één toegangspunt tot de TU Delft Campus-gemeenschap van gelijkgestemde startups, scale-ups, collega-ondernemers, investeerders, bedrijven, academici en studenten. Met TU Delft Campus kunt u uw innovatievermogen op vele manieren versterken. Wij nodigen bedrijven met dezelfde ambitie uit om ons ecosysteem te versterken, samen te werken en gezamenlijk vorm te geven aan de innovaties die tegemoetkomen aan maatschappelijke uitdagingen.

Versterk je innovatie vermogen

Gemeenschap en Evenementen

Een levendige, inspirerende campus met een samenwerkende, interdisciplinaire gemeenschap, aangevuld met een divers aanbod aan evenementen.

Samenwerkingen

Snelle toegang tot samenwerkingen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en technologische innovatie, precies daar waar uitvinding en realiteit elkaar ontmoeten.

Talent

Eerste rij plaatsen voor talent: studenten met ambitie, ondernemerszin en honger naar maatschappelijke impact.

Faciliteiten

Dompel je onder in een dynamisch ecosysteem met innovatieve faciliteiten zoals makerspaces, fieldlabs en laboratoria. Allemaal dichtbij Rotterdam en Den Haag.

Kom in contact

TU Delft Campus is de thuisbasis van pioniers. Interesse om je bij ons aan te sluiten? Maak vandaag nog contact om toplocaties voor uw bedrijf te verkennen en deel uit te maken van onze levendige gemeenschap.

Jacqueline Papendrecht

+31 6 41389754

Meld je aan voor de Campus Community nieuwsbrief

Meld je aan