© Kokon Architectuur & Stedenbouw

Oldelft Ultrasound

Oldelft Ultrasound ontwikkelt en vervaardigt apparatuur voor de medische echodiagnostiek. Zij hebben 10 jaar op het Delfttechpark gezeten maar deze locatie werd te klein.

Door het nieuwe hoofdkantoor aan de Heertjeslaan 10 op de TU Delft Campus kan Oldelft verder groeien en hebben zij hun R&D en productieruimtes kunnen optimaliseren. Verder kijken zij er naar uit om hun samenwerking met de TU Delft succesvol verder uit te breiden.

Wat en hoe dit gebouwd is

Het natuurinclusieve circulaire gebouw heeft een oppervlakte van 3.840m² vvo en is opgeleverd met een BREAAM Excellent certificaat.

Het gebouw is zodanig ontworpen dat flexibiliteit voor bestaande en nieuwe processen en interactie tussen medewerkers en afdelingen optimaal benut kunnen worden.

Planning

De bouw is eind 2019 gestart en de oplevering heeft in maart 2021 plaatsgevonden.

Betrokken partijen

Het kantoor is ontwikkeld door cepezedprojects, cepezed en cepezedinterieur maakten het ontwerp en cepezedbouwteam leidt de uitvoering.
Eigenaar en beheerder van het gebouw is a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Science Park Fund.

Facts & Figures

Een combinatie van kantoor, productie en R&D faciliteiten. Naast BREEAM Excellent certificaat is het pand ook voorzien van 295 PV panelen.

Meer informatie

Voor vragen over dit project of andere projecten op de campus, neem contact op met Park Management van Campus Real Estate & Facility Management.

Voor het aanvragen van een tour, neem contact op met secr-crefm@tudelft.nl.