Diversiteit in horecalocaties

Horeca-exploitant Appèl biedt een breed aanbod van smakelijke, verse producten met een steeds wisselend assortiment. Passend bij het internationale karakter van de TU Delft.. Het concept FoodCity ontwikkelde Appèl speciaal voor internationale campuslocaties. Lees hieronder meer wat je kan verwachten en bekijk de  openingstijden per horecalocatie hier :

FoodCity bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Food Square – het culinaire centrum met gevarieerde en verse producten die je zintuigen prikkelen
  • Goodish – Healthy fast food met een snelle tussenstop voor je gezonde maaltijd, waaronder een broodje en een salade
  • Lemons & Beans – Koffie- en sappenbar voor een specialty koffie of sapje te halen met een broodje of wrap, allemaal to go
  • Food of the future voor een volledig vegetarisch assortiment
  • Koffiebar – Coffee & Co een kop koffie en versnaperingen
  • Power Kitchen – RELAX – RECHARGE – RESET is de zogenaamde PowerKitchen

Coffee & Bikes en food markets

In 2018 werden Coffee & Bikes en onderwijsgebouw Pulse opgeleverd. In Pulse is een food market met drie counters, vergelijkbaar met de food market in Fellowship in het zuiden van de campus.  De expoitanten wisselen met regelmaat in één van de drie counters.

DE Coffee Kitchen

Wil je niet te ver, of is alles dicht? Dan kun je, ook buiten openingstijden van de andere locaties, terecht bij de DE self service coffee corners met espressomachines, waar je contactloos kunt betalen.
Je vindt een DE Coffee Kitchen bij: faculteit BK (in Ketelhuis), faculteit TBM (bij de F&B Corner), faculteit IO (bij de F&B Corner), faculteit CiTG (6e etage), faculteit L&R (bij F&B corner), gebouw Applied Sciences (begane grond), RID, gebouw VMB6 (bij F&B Corner), Aula (1e etage nabij collegezalen).

Food trucks

Midden in het Mekelpark, tegenover 3mE en TN bieden wisselende food trucks iedere werkdag rond lunchtijd ook diverse maaltijden en snacks.
Je vindt de food trucks bij: Freezone C