Welkom bij à la carte restaurant Faculty Club, het hart van de campus

Even de drukte van de universiteit ontvluchten, maar toch op de campus blijven? Kom naar de Faculty Club. Hier geniet je elke dag van een fijne lunch of heerlijk diner. De Faculty Club is te bereiken via de hoofdingang van de aula. Reserveren? Dat kan telefonisch via 015 278 50 77 of via e-mail: facultyclub@tudelft.nl.

Ongedwongen je gasten ontmoeten

In het hart van de TU Delft Campus ontmoet je gasten in een ongedwongen en gezellige sfeer. Kop koffie met appeltaart, of een uitgebreid driegangendiner à la carte? De Faculty Club is de ideale plek om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte van de campus. Dankzij de inrichting kun je er goed vertrouwelijke gesprekken voeren. Wil je vergaderen? Dan reserveer je het private dining-deel. Ontspan, geniet en ontmoet.

Proef de gerechten van ons nieuwe menu!

Lunchkaart
Biteskaart
Wijnkaart
Cocktails

Hiervoor kom je naar Faculty Club:

  • Koffie met gebak
  • Lunch
  • Diner
  • Borrel
  • Private dining
  • Vergadering

Privacy nodig voor je borrel, vergadering of private dining? Dan sluiten we een ruimte voor je af. Reserveren op baancode kan ook.

Fijne, ongedwongen sfeer

Werken op je laptop kun je beter ergens anders doen. In de Faculty Club vind je bijvoorbeeld geen stopcontacten. Zo zorgen we voor een fijne, ongedwongen sfeer waar je de drukte van TU Delft even ontvlucht. Heerlijk de dag beginnen met een goede kop koffie of afsluiten met een borrel. Al je zakelijke afspraken plan je voortaan bij de Faculty Club.

Ons team staat voor je klaar

Onze gastheer heet je van harte welkom. ’s Ochtends verwelkomt hij je graag voor je eerste afspraak. Met een goede kop koffie en iets lekkers kan je ontmoeting niet meer stuk. Voor de lunch kies je iets heerlijks van onze lunchkaart: van een lekkere clubsandwich tot een fijne smoothiebowl. Liever à la minute bereide warme gerechten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. ’s Avonds bereidt de chef de lekkerste gerechten voor je: van hamburgers van Jackfruit tot een driegangendiner voor formele momenten. Eet smakelijk.

Ontmoet chef-kok Jeremaih

Hallo. Ik ben chef-kok Jeremaih Teeling. In verschillende sterrenrestaurants deed ik ervaring op. Ik ben net vader geworden, dus met het oog op de toekomst vind ik duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zie je lokale en seizoensgebonden producten terug op de kaart. Ik ben een creatieve chef vol liefde en passie voor het vak. Voor een gerecht haal ik de beste combinaties naar boven. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen voor een heerlijke lunch, diner of borrel in de Faculty Club.

We werken lokaal en duurzaam

De Faculty Club is het visitekaartje van TU Delft. Haar kernwaarden laten we dan ook graag terugkomen. Zo is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Dat zie je terug doordat we:

  • Uitsluitend verse, lokale en seizoensgebonden producten gebruiken
  • Alleen met lokale en duurzaam werkende leveranciers werken
  • Voedselverspilling tegengaan door efficiënt te werken

Ons team

Ons team? Dat bestaat uit ongelooflijk gemotiveerde mensen. Tevens hebben wij aandacht voor collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt: werkenden die wél kunnen werken, maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redden. In de Faculty Club zorgt ons enthousiaste team ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

Contactgegevens

De Faculty Club
Mekelweg 5, 2628 CC Delft

+31 15 278 50 77

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag: 09:30 – 20:00

Loop gerust binnen of reserveer