Ontdek nieuwe mogelijkheden

Ons Business Partnerships team biedt toegang tot het ecosysteem de TU Delft Campus en de TU Delft. Samen met experts uit onze community ontwikkelen we onderzoeks- en innovatieprojecten op maat die passen bij uw strategische agenda.

Innoveer met ons

Strategische samenwerkingen

De snelheid van innovatie is essentieel om te kunnen concurreren op een wereldwijde markt. Wij geloven dat samenwerkingen met meerdere partijen de sleutel zijn om innovatie te versnellen. Bovendien vragen de uitdagingen van deze tijd om complexe technologische innovaties. Wij zijn van mening dat geen enkele industrie, overheid of onderzoeksinstituut dergelijke innovaties alleen kan ontwikkelen of met succes kan introduceren. We nodigen je uit om samen te innoveren.

Onze manier van werken

Een samenwerking wordt gestart met een ‘Discovery Session’ om de toekomst van uw branche te bespreken en innovatie-uitdagingen te identificeren. We betrekken belangrijke vertegenwoordigers uit uw bedrijf en experts uit het TU Delft Campus ecosysteem: onderzoekers, studenten, fieldlabs, YES! Delft incubator en start-ups. De uitkomst van deze sessie wordt vervolgens gezamenlijk uitgewerkt tot een jaarplan.

Met het jaarplan als leidraad definiëren en ontwikkelen we gezamenlijk verschillende onderzoeks- en innovatieprojecten op maat die passen bij de strategische innovatieagenda van de partner. De omvang van deze projecten varieert, kortlopende projecten duren doorgaans 3-12 maanden en geven snel resultaat. Intensievere onderzoeksprojecten hebben een looptijd van 4 tot 5 jaar.

We bieden onze partners daarnaast de mogelijkheid om in contact te komen met jonge tech talenten uit ons TU Delft netwerk in op maat samengestelde challenges en projecten. De samenwerkingen inspireren, geven frisse inzichten en bieden bedrijven de kans om potentiële medewerkers vroegtijdig te ontmoeten.

Wij geloven dat samen innoveren inspirerend is. We nodigen onze partners uit om elkaar te ontmoeten, te delen en samen te creëren. Al onze partners worden regelmatig uitgenodigd voor evenementen waar ze elkaar ontmoeten en inzichten en uitdagingen kunnen delen. We organiseren netwerkevenementen, corporate educatie programma’s, een jaarlijks symposium en bieden inspirerende rondleidingen bij onze fieldlabs.

X! Initiatieven

Een groeiende en vergrijzende bevolking heeft nieuwe antwoorden nodig op mondiale uitdagingen. Van energie, klimaat en mobiliteit tot gezondheid, van voedsel en natuurlijke hulpbronnen tot robotisering en digitalisering. Om ze op te lossen, zijn technologische innovaties nodig die complex, tijdrovend, kapitaalintensief en potentieel disruptief zijn. Vanuit de overtuiging dat we samen meer impact kunnen creëren, ontwikkelen we X! initiatieven. We nodigen onze partners uit om deel te nemen aan een X! initiatief en samen te werken aan maatschappelijke uitdagingen.

Talent

Studenten community

Aan de TU Delft studeren bijna 25.000 studenten van over de hele wereld, allemaal gemotiveerde en getalenteerde jonge mensen met een duidelijke drive en interesse in technologie, engineering, innovatie en design. We bieden onze partners de mogelijkheid om al in een vroeg stadium in jong talent te ontmoeten. Bovendien betrekken we deze talenten bij op maat gemaakte projecten. Onze studententeams helpen u om nieuwe technologieën te ontdekken, nieuwe ontwerpmogelijkheden te verkennen en out of the box oplossingen te ontwikkelen. Inspireer uw organisatie met frisse inzichten en leer potentiële medewerkers vroegtijdig kennen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Bedrijfseducatie

Medewerkers spelen een cruciale rol in het succes van uw bedrijf. Opleidingsprogramma’s zijn essentieel voor de ontwikkeling van medewerkers en zorgen dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. In samenwerking met de TU Delft bieden wij een breed portfolio van opleidingen die inzicht geven in de belangrijkste technologische ontwikkelingen en de impact op uw bedrijf.

X! LEAD stageprogramma

Het gebrek aan technisch talent en de uitdagingen om talent aan te trekken en te behouden, zijn van grote invloed op de ontwikkeling van innovatie. Wij geloven dat technisch toptalent een combinatie is van topkennis, ondernemersgeest en essentiële soft skills. In het X! LEAD-programma rekruteren we deze talenten en bieden we hen ervaring in een start-up en corporate omgeving. Daarnaast voorzien we de talenten van diverse trainingen.

Het programma draagt bij aan de versnelling van innovatie door toptalent te selecteren, hun impact op innovatie te vergroten en door kansen te creëren in verschillende contexten. Het programma resulteert in hoogopgeleide en gedreven innovatieprofessionals met een unieke mentaliteit. Ze zijn een absolute toevoeging voor elk bedrijf en kunnen uw toekomstige werknemer zijn zodra het programma afloopt.
Wilt u deelnemen aan X!LEAD en uw toekomstige medewerker vinden? Neem dan contact met ons op.

Stages

De TU Delft heeft meer dan 25.000 studenten, veel studenten kiezen ervoor om praktijkervaring op te doen door middel van een stage bij bedrijven. Interesse om stageplaatsen te delen met studenten van de TU Delft? Lees meer over de mogelijkheden.