NEXT

NEXT Delft is een initiatief van a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Science Park Fund (DSPF), samen met de TU Delft.
ASR DSPF treedt samen met de TU Delft op om de TU Delft Campus verder tot ontwikkeling te brengen. De TU Delft richt zich in deze samenwerking op vastgoed ten behoeve van haar kerntaken: onderwijs, onderzoek en valorisatie. ASR DSPF focust zich op vastgoed voor commerciële partijen die zich op de TU Delft campus willen vestigen.  

NEXT Delft biedt huisvesting voor scale-ups en impactvolle bedrijven uit de hele regio. Bedrijven die de start-up fase zijn ontgroeid en willen doorgroeien zijn welkom bij NEXT Delft. Zo blijven ze onderdeel van de community en het ecosysteem op en rond de TU Delft Campus. NEXT Delft is een accelerator gebouw, ontworpen om groei te ondersteunen. Verbinden zit in het DNA van NEXT Delft.

Planning

In oktober 2020 is de bouw van NEXT gestart. De verwachte oplevering is Q1 2022. Kort daarna zullen de eerste gebruikers in het pand kunnen trekken.

Facts & Figures

  • NEXT Delft ligt midden op het zuidelijke deel van de TU Delft campus, naast YES!Delft
  • Het gebouw biedt ruimte voor Makers labs, Co-working spaces, Delft community spaces en zal fungeren als high-tech event centre.
  • Publiek toegankelijke horecavoorziening met zonnig buitenterras
  • Een innovatieve netwerkomgeving van scale-ups, wetenschappers en corporates
  • Een community die zich richt op interdisciplinaire samenwerking en kennisdeling
  • Een duurzame, slimme werkomgeving waar geïnvesteerd wordt in zonnepanelen, LED verlichting en smart building technologie gericht op o.a. luchtkwaliteit, temperatuur, luchtvochtigheid en gezondheid en welzijn.

More information

If you have any questions about this project or other work being carried out on the campus, please contact the Park Management team at the Campus Real Estate & Facility Management department.

If you are interested in booking a room in Echo, please contact the service desk: servicepunt-echo@tudelft.nl

Would you like to request a tour, please contact secr-crefm@tudelft.nl