Vandaag hebben PostNL en TU Delft een bijzonder postzegelvel gelanceerd: het Innovatiepostzegelvel. Op dit nieuwe postzegelvel gaat alle aandacht uit naar het innovatieve vermogen van ons land, en in het bijzonder innovaties uit ons ecosysteem.

De illustraties op de postzegels verwijzen naar uiteenlopende Delftse innovaties, ontwikkeld door wetenschappers van de universiteit in samenwerking met de overheid en het bedrijfsleven. Elk van de 10 postzegels van het postzegelvel Innovatief Nederland laat een vrolijke illustratie over een bijzonder innovatieproject van de TU Delft zien. De illustraties zijn gemaakt door cartoonist en striptekenaar Erwin Suvaal.

De postzegels laten zien dat de innovaties op allerlei gebieden worden toegepast, uiteenlopend van energiebesparingsprojecten, slimme transportoplossingen en flexibele productiemogelijkheden tot effectief watermanagement en vernieuwingen in de gezondheidszorg.

Speciaal voor de lancering van het postzegelvel hebben we de mensen achter de innovaties gesproken, die verhalen lees je op de website van TU Delft.